Alina Sudriu, alumna ase aDMINISTRAREA AFACERILOR (ÎN LIMBA ENGEZĂ), antreprenoare de success: Grace Couture Cakes
05 iulie 2017
Traseul pe care îl parcurge un tort (a cărui dimensiune poate ajunge chiar şi la trei metri) din atelierul aflat între clădirile de oţel şi sticlă din nordul Capitalei până la evenimentul pentru care a fost solicitat reprezintă unul dintre momentele cu emoţii pentru Alina Sudriu. Şase zile din şapte, acesta este unul dintre lucrurile la care antreprenoarea trebuie să se gândească în businessul Grace Couture Cakes. La acesta se adaugă o listă lungă, din care fac parte şi planurile de dezvoltare a afacerii prin extinderea în stradal de anul acesta, recrutarea de angajaţi, precum şi gusturile preferate de clienţii români.
"Lucrez în prezent şase zile pe săptămână şi am ziua de luni liberă; în weekenduri se lucrează intens, astfel că trebuie să fiu prezentă mereu alături de echipă, fie în punctul de vânzare, fie în laborator, lângă care am şi biroul. Timp de doi-trei ani de la lansarea afacerii am lucrat însă şapte zile din şapte“, îşi descrie Alina Sudriu agenda pe care o presupune gestionarea businessului Grace Couture Cakes, într-un domeniu la care aspiră din ce în ce mai mulţi doritori de o activitate antreprenorială.
Lansat în noiembrie 2012, acesta este primul atelier couture de cofetãrie din Bucureşti - businessul a crescut în acelaşi timp cu fiica antreprenoarei, Ana Grace, care a inspirat de altfel şi numele brandului. În prezent, afacerea este formată dintr-un magazin în centrul comercial Băneasa Shopping City şi dintr-un atelier de producţie, care au generat anul trecut afaceri de 800.000 de euro. Pentru 2017, Sudriu previzionează depăşirea pragului de 1 milion de euro; un pas care va stimula acest lucru ar fi deschiderea celei de a doua unităţi Grace Couture Cakes, în zona Dorobanţi a Capitalei.
Cititi continuarea articolului aici